کارشناس رسمی دادگستری

Official Expert of Justice

توانمندی ها

ویزای کاری و سرمایه گذاری در آمریکا - Work Visas

ویزای کاری آمریکا گسترده ترین گروه در بین سایر گروه ها می باشد ، هدف از این بخش معرفی مهم ترین ها ست.

Treaty Traders and Treaty Investors
E-1: Treaty Trader
E-2: Treaty Investor

معامله گران و سرمایه گزاران:
تاجران ، همسر و فرزندان E1
سرمایه گذاران ، همسر و فرزندان E2

ویزا های E1و E2برای تسهیل تجارت بین امریکا و کشورهای مورد نظر و اجازه مقدماتی نامزدهای تجاری برای مهاجرت به ایالات متحده آمریکا بر اساس تجارت بازرگانی با ایالات متحده آمریکاطراحی شده اند.

با استناد به سایت دولتی و رسمی مهاجرت آمریکا (( travel.state.govمتقاضیان ایرانی این نوع ویزا فقط می توانند از ویزای نوع E2استفاده نمایند.
http://travel.state.gov/visa/fees/fees_3726.html

شرایط سرمایه گذاری :
سرمایه گذار، فرد حقیقی یا شرکت های بزرگ ، باید از کشورهای مورد پیمان باشد.
سرمایه گذاری باید قابل توجه باشد به گونه ای که موفقیت در روند سرمایه گذاری را با اطمینان اثبات کند.
درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری ارزان قیمت باید بالاتر از درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری گران قیمت باشد.
سرمایه گذاری در بازار مسکن و همچنین سرمایه های غیر فعال مانند سرمایه گذاری در بانک مورد قبول واقع نمی شود.
سرمایه گذاری نباید حاشیه ای باشد و درآمد قابل توجهی باید حاصل نماید، بدین گونه که در وضیعت اقتصادی کشور آمریکا تاثیر گذار باشد ، صرفا برای گذران زندگی خانوادگی نباشد.
سرمایه گذار باید کنترل سرمایه خود را داشته باشد بدین معنی که قدرت ریسک کردن در مواقع حساس تجاری را داشته باشد.
سرمایه گذار باید برای سرمایه گذاری و توسعه آن وارد آمریکا شود و اگر متقاضی سرمایه گذاراصلی نیست میبایست در زمینه های نظارتی ، اجرایی و مهارت های بسیار تخصصی استخدام شوند. کارگران معمولی و  غیر ماهر واجد شرایط نیستند.

مدارک مورد نیاز ویزا E2:
پرکردن فرم DS-160به صورت آنلاین و داشتن تاییدیه پرینت شده
تکمیل و امضا کردن فرم DS-156Eدر صورتی که شما کارمند اجرایی یا مدیریتی هستید
پاسپورت معتبربا اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده
یک قطعه عکس ۲*۲
رسید پرداخت هزینه Viza Application Fee

کار در آمریکا

افراد متخصص با مدرک یکی از رشته های فنی هم چون مهندسی مکانیک،کامپیوتر،برق و هوا فضا و .. با داشتتن فقط  2 سال سابقه کار می توانند جهت کار در آمریکا اقدام نمایند. ویزای کاری آمریکا برای این دسته از متخصصین بزودی تبدیل به اقامت دائم و گرین کارت آمریکا خواهد شد. گفتنی است مهندسین با شرایط فوق نیازی به مدرک زبان جهت مهاجرت کاری به آمریکا ندارند و فقط مهارت نسبی در زبان انگلیسی نیاز ایشان را جهت گرفتن ویزای کاری آمریکا برآورده خواهد کرد.
نکته ی مهم در رابطه با اخذ ویزای کاری آمریکا،این مطلبی است که هزینه ی حق الوکاله ی این مؤسسه،با فرض رد شدن ویزا (که بسیار احتمال آن پایین است)،به موکل مسترد خواهد شد.
طول دوره ی اخذ ویزای کار آمریکا از ابتدای امر تا لحظه ی گرفتن ویزای کار زمانی کوتاهتر از 8 ماه است.
حقوق ماهیانه این افراد حداقل 4000 دلار در ماه خواهد بود.
 

ارتباط با ما

برای بهره گیری از مشاوره تلفنی و هماهنگی با
کارشناس رسمی دادگستری
با شمـاره اختصاصی
49 86 25 22
مهدی خانی
تمـاس حاصل فرمائید.

تلفـن
30 86 25 22
38 86 25 22
98 11 76 22
96 11 76 22

فکس
49 86 25 22
95 11 76 22

پیغام گیر
97 11 76 22

تلفن همراه
فقط برای موضوع
تعیین قیمت املاک

3060 - 315 - 0912
3060 - 315 - 0919

نشانی
تهران،  بلوار میرداماد
ایستگاه نفت جنوبی
شماره 268،  واحد 5

www. کارشناس-رسمی-دادگستری.com
info@کارشناس-رسمی-دادگستری.com