کارشناس رسمی دادگستری

Official Expert of Justice

توانمندی ها

ویزای بازدید از امریکا - Visitor visas

به طور کلی، شهروند یک کشور خارجی که مایل به ورود به ایالات متحده آمریکا است باید برای ویزای غیر مهاجر، اقامت موقت، ویزا نوع B اقدام کند. مدت زمان اعتبار این ویزا ۹۰ روز می باشد.
Business Visitor Visas (B-1
Pleasure, Tourism, Medical Treatment - Visitor Visas (B-2
 
B-1
به طور کلی اگر هدف شما از سفر به ایالات متحده آمریکا یکی از موارد زیر می باشد ویزا B-1برای شما مناسب می باشد.
مشورت با همکاران تجاری
سفر برای مجمع علمی ، آموزشی ، حرفه ای و یا کسب و کار و یا کنفرانس در تاریخهای خاص
مذاکره و حل و فصل و قرارداد املاک
 
B-2
همچنین اگر هدفتان یکی از مورد زیر می باشد می توانید برای ویزای B-2اقدام نماید. لذت ، گردشگری ، پزشکی و درمان ، تفریح ، گردشگری ، تفریحی ، ملاقات با دوستان یا خویشاوندان ، استراحت. همچنین اگر کسی قصد گذراندن دوره آموزشی کمتر از ۱۸ ساعت در هفته دارد با این نوع ویزا می تواند دوره خود را بگذارند.
 
مدارک مورد نیاز :
تکمیل فرم DS-160به صورت آنلاین و پرینت فرم تاییدیه
پاسپورت معتبربا اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده
یک قطعه عکس ۲*۲
فیش پرداخت هزینه Visa Application Fee
مدارک و شواهد نشان می دهد که هدف از این سفر ، قصد ترک ایالات متحده ، و مقدمات ساخته شده برای پوشش دادن هزینه های سفرارائه شود.
 

ارتباط با ما

برای بهره گیری از مشاوره تلفنی و هماهنگی با
کارشناس رسمی دادگستری
با شمـاره اختصاصی
49 86 25 22
مهدی خانی
تمـاس حاصل فرمائید.

تلفـن
30 86 25 22
38 86 25 22
98 11 76 22
96 11 76 22

فکس
49 86 25 22
95 11 76 22

پیغام گیر
97 11 76 22

تلفن همراه
فقط برای موضوع
تعیین قیمت املاک

3060 - 315 - 0912
3060 - 315 - 0919

نشانی
تهران،  بلوار میرداماد
ایستگاه نفت جنوبی
شماره 268،  واحد 5

www. کارشناس-رسمی-دادگستری.com
info@کارشناس-رسمی-دادگستری.com